Over ons

Binnen iungo versterken we elkaar en houden we elkaar scherp. We zijn een netwerk met professionals, adviseurs en projectmanagers, allen actief in de huisvestingsmarkt. Onze expertise en strategische en praktische vaardigheden op het gebied van vastgoed en huisvesting zetten we graag in om de omgeving waarin we opereren te verbeteren.

Adviseurs en projectmanagers die bijdragen aan de vertaling van jouw organisatiedoelstellingen naar huisvestings- en vastgoedoplossingen.

Richard Schipper

Richard Schipper MSc

Een werkomgeving stimuleert de organisatie in een manier van werken of faciliteert veranderprocessen. Het optimum vinden tussen gebouw en organisatie is wat mij drijft in projecten.

Lees verder »
Paul Smulders

Paul Smulders MSc

Vanuit mijn inlevingsvermogen, resultaatgerichtheid en creativiteit geef ik invulling aan het proces rondom de vertaalslag naar nieuwe werkomgevingen en bijbehorende inrichtingsconcepten.

Lees verder »
Erik de Jonge

Drs. Erik de Jonge MBA

Met ruim 30 jaar facilitaire ervaring maak ik een goede vertaalslag van de visie/strategie van een organisatie naar een werkomgeving waar de medewerkers met plezier functioneren.

Lees verder »

Ing. Mattijs van Gelder

Mattijs is als technisch projectleider in te zetten en voelt zich als spin in het web, waarbij alle uitvoerende partijen, van architect tot en met de aannemers, met elkaar verbonden worden en in hun eigen kracht tot het beste eind resultaat kunnen komen.

Lees verder »

Als je kiest voor iungo, ervaar je zelf hoe onze mix van relevante ervaring, kennis en visie je vooruit helpen.

iungo huisvesting en vastgoed adviseurs

Waar kunnen wij je mee helpen?